Even voorstellen

Wij stellen ons graag aan u voor

daf_ya_314

Dutch Army Field is een kleine, niet militaristische club van eigenaren en liefhebbers van oud na-oorlogs legervoertuigen en materieel. De club is opgericht met het doel oude legervoertuigen en materieel in stand te houden. Het maakt niet uit wat voor merk, type of kleur, als het maar na de oorlog ‘gediend’ heeft in het leger. Alle voertuigen en materieel zijn particulier bezit. Gezamenlijk willen we met enthousiaste mensen de hobby uitoefenen. Samen willen we activiteiten ondernemen zoals het verzamelen, restaureren / repareren en onderhouden van het materieel. Ons motto is dan ook, Aut viam inveniam, aut faciam! ( Of ik vind een weg, of ik maak er een! ).

Tijdens evenementen willen wij ook het publiek kennis laten maken met oud legermaterieel en de historie ervan. Wilt u ons komen bezoeken? Kijk hiervoor in de agenda waar u ons kunt vinden.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Een omgeving te bieden waar het mogelijk is om te sleutelen en te adviseren bij het onderhoud, reparatie of aankoop van uw voertuig.
  • Het houden van clubdagen en bijeenkomsten.
  • Een nieuwsbrief rond te sturen per e-mail over activiteiten, evenementen, nieuwtjes en wetenswaardigheden over de hobby.
  • Het ondersteunen van evenementen en/of optochten georganiseerd door derden om het publiek de voertuigen te demonstreren en te tonen.
  • Alles wat er verder zoal bij onze hobby komt kijken.