Het bestuur

Wie zijn wij?

Wij stellen ons graag even aan u voor.

Voorzitter D. Stenekes,

Hallo,
Als voorzitter van “Dutch Army Fields” wil ik mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Dirk Stenekes ik ben woonachtig in het pittoreske Alteveer in de provincie Groningen. Werkzaam als chauffeur bij het afvalinzameling en verwerking bedrijf Renewi. Het voormalige van Gansewinkel.
Ik ben in het gelukkige bezit van twee DAF YA 328 lange bak met lier. Het rijden en onderhouden van deze voertuigen is wel een hele grote passie van mij.
Binnen de vereniging probeer ik één en ander in goede banen te leiden. Waarbij plezier en ontspanning het belangrijkste is binnen de club. Mocht het je wat lijken om eens bij ons te komen kijken neem dan gerust contact op en dan spreken we verder.  Groet Dirk.

 

Penningmeester R. Meintjens,Ronald2

Mijn naam is Ronald Meintjens. Partner van Hillie en vader van Misty en Britt.                                           Ik ben huisvader en houd mij intensief bezig met mijn hobby, het verzamelen van oude legervoertuigen en materieel. Tevens geven wij ondersteuning bij evenementen, spook/speurtochten, jeugdkampen en outdoor activiteiten. Ik heb mijzelf als doel gesteld om samen met het overige bestuur en leden te proberen dat onze gezamenlijke hobby leuk en betaalbaar blijft. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het oude afgedankte materieel niet verschroot word en bewaard blijft voor ons nageslacht. Ik hoop dat onze leden net zo enthousiast zijn als ikzelf en het overige bestuur. Ik heb in overleg met de andere bestuursleden besloten om als penningmeester in het bestuur toe te treden. Ik hoop op een gezellige en leuke samenwerking met de bestuursleden, leden en andere clubs.

groeten en veel “Ruige” kilometers,

Ronald Meintjens

Secretaris R. Schans,

Mijn naam is Ruben Schans. Partner van Misty Meintjens.                                                                                      
Van beroep ben in werkvoorbereider bij een elektrotechnische firma. Ronald nam mij mee naar zijn loods nadat ik daar al veel verhalen over had gehoord van hem en ik wou de grote van zijn hobby wel eens met eigen ogen bekijken. Dit was net als je als klein kind in een grote speelgoed winkel kwam. Al snel nam hij mij mee toeren met een Daf YA 126. Hierna al snel gingen we 4 x 4 ren op het kazerne terrein in Havelte. Hierna was de hobby geboren. Sleutelen aan motoren en auto’s was al een hobby dus dit paste ook wel in mijn straatje. Sleutelen aan een groot wagenpark en hiermee ook rijden en af en toe op pad en gezellig evenementen bezoeken en kamperen.