Teambuilding

fotos 006.jpg

We gaan Back to Basic!

He jij daar voor die pc! Zit je het hele weekend met chips en cola voor de tv of de computer, of krijg je al sms-duimen? Tv en computer zijn best leuk maar zelf op avontuur gaan kan nog veel leuker zijn.
Bij ons kun je op een uitdagende avontuurlijke manier in je vrije tijd de natuur in gaan. We gaan Back to Basic! Wat betekent dit? We leren samenwerken  en maken natuurlijk veel plezier. Bij Dutch Army Fields krijg je de ruimte. Ruimte in de natuur om je uit te leven en ruimte om te ontdekken en te leren. Als we ergens naar toe gaan gebruiken we zo’n stoer legervoertuig in plaats van een auto en we ‘wonen’ tijdens het kamp in een legertent.
In het bos kunnen we speuren naar de sporen van dieren zoals pootafdrukken, drollen, braakballen of veren. We gaan met behulp van een gps op zoek naar een verborgen schat of we leren juist hoe we de weg kunnen vinden met een echt kompas. We koken op open vuur (natuurlijk moet het weer dan wel meewerken!).  Om dit vuur te kunnen maken hebben we veel hout nodig. Dit hout gaan we eerst met elkaar in het bos zoeken.   Respect voor de natuur houden we hoog in het vaandel tijdens ons verblijf in het bos.

Lijkt het je wat?  Vanaf 15 personen kunnen we al een kamp organiseren. Maak eens een afspraak met ons en we kijken of we een kamp op maat kunnen maken.

Ook voor de ouderen onder ons kunnen we een kamp organiseren. Wij ondersteunen met deze kampen zowel particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen.

Tijdens een geheel vrijblijvend intake-gesprek kunt u aangeven met welk doel u voor ogen een kamp wilt organiseren:

  • een familiedag;
  • een survival;
  • een meiden of jongenskamp;
  • GPS tochten, hiervoor moet u wel in het bezit zijn van een gps apparaat
  • een kompas speurtocht

Wij hebben een aantal standaard programma’s voor u klaar liggen, van een dag tot een hele week. Maar u kunt natuurlijk ook samen met ons en programma samenstellen.

Al onze kampen zijn gebaseerd op non-profit basis.